tvåtusenelva del 1

Året inleddes på en hejdundrandes nyårsfest i Böle Uf. 100 andra partysugna vänner och vi dansade ända in på småtimmarna. Sen inleddes Tipaton Tammikuu med stort T. Jag rökte och drack inte alkohol på en månad. Men nej nu ljuger jag visst lite eftersom den legendariska julfesten för Rewell Centers personal ägde även detta år rum i januari. Gick på ansiktebehandling och tränade ganska mycket. Det snöade så in i helvete och man trodde aldrig att den skulle smälta.

I februari hade vi grym tacokväll Jenni, Hanni, jag och Jenna. Var med om ett bilinbrott några minuter fören vi satte oss i bilen. Slappade, grät och saknade sommaren. Pluggade och skrev jobbiga tenter. Sade upp läenheten på Skolhusgatan. Snyft.


I mars började det äntligen ljusna lite där ute och vi gjorde lite roligare grejer. Ordnade VYHSSens första sitz, skidade(?!?) i Vallgrund i underbart väder, Firade fastlaskiainen och Pampasveckan hela veckan. Kommer bli lite synd när jag missar Pampas-veckan 2012 men det kommer ju nya år.

Lämna en kommentar