Inget flyt nu…

Jag har inget flyt med bloggandet just nu. Har inte heller knäppt en rolig bild på en vecka. Men nu är det en ny vecka! Helgen bestod av jobb fredagkväll och lördag dag sen var vi på bio på lördagskväll. The tourist var riktigt rolig film. Skrattade ordentligt flera gånger. Igår var jag hem till mamsen och papsen en sväng. Vi var ute och vandrade i solskenet. Tänkt vad slen kan göra en människa gott! Man blir ju på så bra humör av lite sol. På kvällen var det BocyCombat på gymmet(tråkigt program just nu) och sen mys i soffan framför Solsidan på TV.

Nu skall jag sticka iväg till Sinooperi och se vad dom har att berätta om sin affärsverksamhet. Btw kan man bli lite mer irriterad på banken. För det första tar det tusen år att få ett nytt cashkort och sen som såsen på moset skickas kortet till banken 30 km ut på vishan!?! Dags att ta ett snack med direktören..

En tanke på “Inget flyt nu…

  1. Ååh, Emilia fick fixat så att hennes kort skickades ti Vasabanken, men ändå skicka dom breve me koder å sånt ti Ingå..Hemskt bra system!

Lämna en kommentar